Webinar: Vstopnica v svet industrije 4.0

brezplačni spletni dogodek Already done

Kateri so koraki v smeri industrije 4.0, ki podjetjem omogočajo vpeljavo novih poslovnih modelov, optimizacije proizvodnih procesov in storitev?

Ste tudi vi med tistimi podjetji, ki se spopadajo z vprašanji glede stanja zaloge surovin in polizdelkov, pa dobičkonosnosti posameznega izdelka ali proizvodnega programa?  So vaši kupci seznanjeni s točnim datumom dobave blaga ali celotnega naročila?

Event description

Proizvodna podjetja si nenehno zastavljajo naslednja vprašanja in vztrajno iščejo odgovore, kljub temu da rešitev za njihove izzive že obstaja ... Ste tudi vi med tistimi, ki se spopadajo z vprašanji glede stanja zaloge surovin in polizdelkov, pa dobičkonosnosti posameznega izdelka ali proizvodnega programa? Veste, kakšne so potrebe po proizvodnji, kako je s pokritjem potreb po polizdelkih, surovinah, orodjih in kakšne so kapacitete delovnih mest? Mogoče veste, kakšna je realizacija proizvodnje, kdaj in kakšen bo naslednji vzdrževalni poseg na stroju oziroma orodju? So vaši kupci seznanjeni s točnim datumom dobave blaga ali celotnega naročila?

Proizvodna podjetja, rešitev za vas ima ime - SAP S/4HANA 

Rešitev SAP S/4HANA je namreč nastala na trdnih temeljih več kot štiridesetletne uporabe rešitve SAP v podjetjih, zato ne čudi, da platforma združuje ogromno industrijskega znanja, združenega v prepripravljalne procese in najboljše prakse, ki sledijo novim pogojem poslovanja v industriji 4.0. Implementacija rešitve v podjetje omogoča hitro prilagajanje spreminjajočim se poslovnim procesom in dogodkom, saj lahko podjetja s pomočjo rešitve v realnem času zaznajo spremembe v poslovanju, jih analizirajo in se nanje ustrezno odzovejo.

Rešitev odlikuje modularna zasnova s centraliziranim sistemom, kjer se moduli med sabo povezujejo in dopolnjujejo, posamezni moduli pa so zasnovani prav za specifična področja s specializiranimi rešitvami, ki predstavljajo trdne temelje za poslovanje v prihodnje. SAP rešitev podpira poslovne ideje, zagotavlja varno in zanesljivo delovanje kot tudi stalen dostop do analitičnih podatkov, ki omogočajo sprejemanje pravih poslovnih odločitev.

Spletni seminar predstavlja rešitev prihodnosti

Webinar oziroma polurni spletni seminar, ki ga bo vodil Avtentin SAP PP svetovalec, Jaka Mandelj, bo potekal v dveh delih, obakrat z začetkom ob 10. uri. Na obeh srečanjih boste pridobili vpogled v realno delovanje rešitve SAP S/4 HANA, kjer se bo interaktivnost nadgrajevala s strokovnimi vsebinami.

Rdeča nit prvega srečanja, ki bo v četrtek, 8. oktobra 2020, bo predstavitev prednosti implementacije SAP rešitve in odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja potencialnih uporabnikov. Drugo srečanje, ki bo potekalo v petek, 16. oktobra 2020, pa se bo osredotočalo na praktične primere in posvetilo nekaj dodatnega časa za diskusijo. 

Event location

Spletni seminar:
Četrtek, 22.10.2020 0b 10.uri

S

ERP systems - Out with the old, to the cloud for the new
Read more