Predstavitev SAP Analytics Cloud skozi oči evropskega zmagovalca SACkathona

Že izveden

Z uporabo rešitve SAP Analytics Cloud, Enis Zornić iz Avtente, postal zmagovalec SACkathona.

Organizaciji SAP in Evroliga sta organizirala tekmovanje SACkathon, ki predstavlja edinstveno priložnost študentom po celi Evropi, da predstavijo svoje analitične sposobnosti z uporabo rešitve SAP Analytics Cloud (SAC). Med mladimi iz kar 13 evropskih držav, sta bila tudi Enis Zornić in Klemen Požin, ki sta strokovno žirijo navdušila z idejo, kako navijačem s pomočjo naprednih analitičnih tehnologij ponuditi še bolj edinstveno doživetje ob gledanju košarke.

Opis dogodka

"Ker sva velika oboževalca košarke in se obenem zavedava pomena dobre analize in pravilnega načina prikaza podatkov znani ciljni publiki, je bil to izziv, ki ga nikakor nisva smela zamuditi. Pri tem nama je pomagalo predznanje, pridobljeno tako na fakulteti kot tudi pri vsakodnevnem delu z orodjem SAP Analytics Cloud, ki ga opravljam v podjetju Avtenta,” je povedal član zmagovalnega dvojca, Enis Zornić.

SAP Analytics Cloud je analitično orodje nove generacije. Z rešitvijo SAP Analytics Cloud doživite prednosti poslovnih poročil (BI), načrtovanja in napovedne analitike. Grafične nadzorne plošče z interaktivno vizualizacijo želenih kazalnikov zagotavljajo takojšen dostop do aktualnih in združenih podatkov, ki vodstvu omogočajo hitrejše in učinkovitejše odločanje. 

S

Uporabniki SAP najbolj enostavno do poslovnih poročil
Preberi več
Proizvodna podjetja lahko z rešitvijo SAP ERP veliko pridobijo
Preberi več
Pri digitalni transformaciji ni časa in denarja za tvegane odločitve
Preberi več