Rešitev GovernmentConnect omogoča varen vpogled v virtualne fascikle kjerkoli in kadarkoli

27. maj, 2020

Rešitev GovernmentConnect, namenjena brezpapirnemu poslovanju tudi za občine, nudi neskončne možnosti hitre in uspešne digitalizacije, prek enkratnega ali postopnega uvajanja različnih modulov rešitve. Eden izmed modulov, ki omogoča dostop do virtualnih fasciklov kjerkoli, kadarkoli in iz katerekoli naprave, je modul Projektne mape.

Opis dogodka

Ali veste, da lahko kadarkoli in kjerkoli dostopate do dokumentacije, razporejene v neštetih fasciklih?

Na webinarju, kjer bo beseda tekla o modulu Projektne mape rešitve GovernmentConnect, si bomo ogledali, kako lahko celotno dokumentacijo obvladujemo prek projektnih map, ki omogočajo smiselno urejanje in združevanje dokumentov, ki se kot celota združujejo in razporejajo v t. i. »virtualne fascikle«.

Modul Projektne mape je posebej namenjen hranjenju dokumentacije izvedbenih in investicijskih projektov, saj lahko znotraj map definiramo tudi različne opomnike za namen obveščanja. Modul prav tako omogoča urejanje, pregledovanje, potrjevanje in podpisovanje dokumentov, za optimizacijo delovnih procesov, ki prihranijo odločilen čas pri realizaciji pomembnih projektov.

Skupaj z vami se pripravljamo na nepredvidljivo prihodnost, ki pa naj bo v vseh pogledih digitalna. Ujemite val sprememb in bodite vedno korak pred svojo konkurenco.

D

Prijava na dogodek

Online webinar bo potekal v sredo, 27. 5. 2020, od 9.00 do 9.30.

Prijave na webinar so brezplačnePo prijavi boste na dan izvajanja webinarja, uro pred začetkom, na svoj e-naslov prejeli navodila za udeležbo in spremljanje spletnega predavanja.

Prijava na webinar "Rešitev GovernmentConnect omogoča varen vpogled v virtualne fascikle kjerkoli in kadarkoli" - 27. 05. 2020 ob 9.uri

Kako kreirati podatkovni model v rešitvi SAP Analytics Cloud
Preberi več
Zakaj je SAP Analytics Cloud menedžersko orodje prihodnosti
Preberi več
Livarna Titan z rešitvami SAP optimizira proizvodnjo in znižuje stroške
Preberi več