Dokumentni sistem v dobi digitalizacije

SPLETNI SEMINAR
Dokumentni sistem v dobi digitalizacije
Spletni seminar

Povezavo dobite preko e-poste

27. avgust, 2021

15:55

  • Dolzina predvajanja 30 min
  • Dolzina predvajanja 15 min
0,00

Avtenta s svojimi izkušnjami in rešitvami pomaga, da podjetja hitreje stopijo po poti digitalizacije.

Z ekipo izkušenih svetovalcev lahko v najkrajšem možnem času pripeljemo projekt od ideje do izvedbe tako na področju brezpapirnega poslovanja kot tudi poslovnih informacijskih sistemov.

Komu je webinar namenjen?

Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen Webinar je namenjen 

Webinar je namenjen:

  • Prednost 1
  • Prednost 2
  • Prednost 3
  • Prednost 4
  • Prednost 5

Če se seminarja ne boste morali udeležiti, bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do posnetka seminarja.

PRIJAVA

Naslov

Imamo ekipo izkušenih svetovalcev, ki zagotavlja stabilno delovanje sistema SAP in dokumentnega sistema ter ima številne reference na tem področju. Naše certificirane strokovnjake odlikujejo izkušnje ter vsebinsko in tehnično poznavanje najzahtevnejših poslovnih okolij. Nenehno se izobražujemo, zato smo vedno na tekočem z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami in trendi. Prav tako sledimo številnim zakonskim spremembam, ki bi lahko vplivale na uvedeno rešitev.

Naslov

Avtenta je članica skupine Telekom Slovenije, zato lahko podjetja pri nas v paketu dobijo uvedbo, licence, infrastrukturo, vzdrževanje in kibernetsko zaščito.

Naslov

Paket zajema celostno rešitev s predvidljivimi stroški, ki omogoča, da je sistem preprosto razširljiv in da so podatki na varnem. Prav tako lahko podjetja bolje obvladujejo stroške uvedbe rešitve ter s tem pridobijo veliko bazo znanja, dobrih praks in izkušenj strokovnjakov pri uvedbi podobnih sistemov.

S

Prijava na dogodek

Prijava na webinar Dokumentni sistem v dobi digitalizacije

Članki

V Kovintrade z migracijo na S/4 HANA pripravljeni na prihodnost
Preberi več
Vprašanje za direktorje financ in direktorje informatike
Preberi več
Kaj potrebujejo zmagovalci leta 2023
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.