Učinkovito planiranje proizvodnje s sodobnim sistemom SAP S/4HANA

13. maj, 2021

ORODJA ZA UČINKOVITO PLANIRANJE
BREZ INVESTICIJE DO SAP S/4HANA
NAJBOLJŠE PRAKSE V INDUSTRIJI 4.0

Opis dogodka

Pandemija COVID-19 je spremenila povpraševanje po različnih izdelkih in storitvah. Proizvodna podjetja so bila primorana čez noč prilagoditi proizvodni proces povečanju ali zmanjšanju naročil. Vam je to predstavljalo izziv? Vas zanima, kako delujejo druga podjetja v vaši panogi? Kako zagotavljajo razpoložljivost izdelkov v rokih, ki jih kupci zahtevajo z naročilom?

Najnovejša različica sistema SAP S/4HANA povzema najboljše prakse proizvodne panoge in omogoča nove poslovne modele, s katerimi se enostavno prilagodite spremembam trga. Na podlagi napredne analitike vam sistem omogoča podporo pri odločitvah in procesih v prodaji, proizvodnji in logistiki. Podjetja, ki hočejo poslovati na standardih industrije 4.0 oziroma tako imenovanih pametnih tovarnah, se zavedajo, da je SAP S/4HANA temelj, ki ga potrebujejo. Izboljšajte svojo oskrbovalno verigo s planiranjem materialnih potreb in internim naročanjem v dejanskem času, predvidite zamude pri dobavi in zmanjšajte vpliv z inteligentnim odpravljanjem težav.

Na brezplačnem webinarju, ki bo v četrtek, 13. maja 2021, ob 11. uri, vam bomo predstavili:

  • Kako je možno brez investicije pridobiti sodobni ERP-sistem SAP S/4HANA z vgrajenimi inteligentnimi tehnologijami, vključno s strojnim učenjem in napredno analitiko;
  • Kako pridobiti nadzor nad upravljanjem proizvodnih kapacitet;
  • Katera orodja omogočajo učinkovito planiranje;
  • Katera tipična poročila za proizvodna podjetja priporočamo, da spremljate za hitre in prave odločitve;
  • Kako prevzeti najboljše prakse, ki sledijo novim pogojem poslovanja v industriji 4.0.

Če se webinarja ne boste mogli udeležiti, lahko na vaš e-naslov pošljemo povezavo do posnetka webinarja.

PRIJAVA

Komu je webinar namenjen?

Webinar o novem sistemu SAP S/4HANA je namenjen direktorjem,  IT-direktorjem in direktorjem proizvodnje v proizvodnih podjetjih ter vsem odločevalcem, ki želijo poskrbeti za nemoteno delovanje podjetja.

Še posebej je priporočljiv za:

  • direktorje rastočih podjetij,
  • direktorje financ,
  • IT-direktorje podjetij,
  • vodje proizvodnje,
  • planerje.

Lokacija dogodka

Spletni seminar
Četrtek, 13.05.2021 ob 11.uriPrijavi se
S

Prijava na dogodek

Predavatelja

IGOR KAVČIČ, Vodja prodaje SAP rešitev

Igor je vodja prodaje SAP rešitev z dolgoletnimi izkušnjami in izjemnim poznavanjem poslovnih procesov. Razume, kako delujejo in kaj potrebujejo proizvodna podjetja za doseganje zastavljenih ciljev. Razume izzive, ki jih imajo podjetja pred sabo, priložnosti, ki se pojavljajo na trgu, predvsem pa ima rešitve, kako lahko pri tem pomaga sistem SAP S/4HANA.

Navdušil vas bo z razmišljanjem o novih strategijah, ki jih podjetja potrebujejo ne le za rast, temveč tudi za preživetje v poslovno težkem obdobju.

Je odličen sogovornik, ki z argumenti podkrepi razlago o ključni vlogi managementa pri sprejemanju zahtevnih odločitev, spremembah in prilagoditvah na nove izzive, ki jih pred podjetja postavljajo vse zahtevnejši potrošniki.

 JAKA MANDELJ, SAP svetovalec na področju proizvodnje

Jaka je Avtentin SAP svetovalec na področju planiranja proizvodnje s 6-letnimi izkušnjami z implementacijami informacijskega sistema SAP. Pričel je kot ključni uporabnik v enem izmed slovenskih proizvodnih podjetij, nadaljeval kot tehnolog za implementacijo novih produktov in procesov, bil je tudi planer proizvodnje in tehnolog kakovosti. Je strojnik, mehatronik, velik navdušenec nad industrijo 4.0 in novimi tehnologijami ter procesi.

Članki

Livarna Titan z rešitvami SAP optimizira proizvodnjo in znižuje stroške
Preberi več
Kaj razlikuje vrhunski informacijski sistem od povprečnega?
Preberi več
Kdaj sistem SAP prinaša koristi podjetju?
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.