Info portal

Avtenta ostaja predana kakovosti z obnovljenim mednarodnim certifikatom ISO 9001:2015

Objavljeno v kategoriji Članek za 50 sekund branja Avtor članka:

V juniju 2020 je Avtenta obnovila mednarodni certifikat za vodenje kakovosti ISO 9001:2015, ki temelji na osmih načelih vodenja kakovosti. Spoštovanje in sledenje osmih načel je Avtentino poslanstvo za doseganje dobre poslovne prakse in zasledovanje začrtanih ciljev podjetja, mednje pa spadajo osredotočenost na odjemalce, voditeljstvo, vključevanje ljudi, procesni pristop, sistemski pristop k vodenju, nenehno izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev in vzajemno koristni odnosi z dobavitelji.

Kupcem in zvestim strankam želimo ponovno sporočiti, da se v Avtenti zavedamo pomena kakovosti izvedenih storitev, ki so skladne z najvišjimi standardi kakovosti in usklajene s pričakovanji naših odjemalcev. Z obnovitvijo certifikata ISO 9001:2015 so naše stranke že vnaprej seznanjene z našim načinom delovanja in zagotovilom, da podjetje dosega zahteve mednarodnega certificiranja in jih bo tudi v prihodnje.

V Avtenti ostajamo predani kakovosti, uvajanju nenehnih izboljšav za doseganje strateško zastavljenih ciljev na poti do vedno bolj uspešnega poslovanja.

Preberite tudi

Avtenta ponovno opravila certificiranje PCOE
Preberi več
Avtenta prejemnik zlate bonitetne odličnosti AAA
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.