Info portal

Avtenta prejemnica certifikata Platinasta bonitetna odličnost

Objavljeno v kategoriji Članek za 59 sekund branja Avtor članka:

Avtenta je prejela certifikat Platinasta bonitetna odličnost. Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Avtenta je te kriterije izpolnila v letih 2021, 2022 in 2023.

Certifikat, ki ga podeljuje analitična hiša Dun & Bradstreet, prepoznava najbolj zanesljive poslovne subjekte. Za prejemnike je to priznanje, da odlično vodijo svoje poslovne procese, za obstoječe in potencialne poslovne partnerje pa je pomemben kriterij pri izboru poslovnih partnerjev.

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

V Avtenti se veselimo priznanja: »Vsi sodelavci v Avtenti smo zavezani zadovoljstvu naših poslovnih partnerjev in se vsak dan zavzemamo za izjemne poslovne rezultate, zato smo veseli, da je naš trud prepoznan tudi na ta način. Med našimi vrednotami ima pomembno mesto zaupanje, zato ta certifikat potrjuje, da ga uspešno negujemo in smo zaupanja vreden poslovni partner.«

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.