Info portal

Avtenta prejemnica nagrade SAP za najboljšega partnerja oblačnih rešitev

Objavljeno v kategoriji Članek za 2 minuti, 34 sekund branja Avtor članka:

Avtenta je prejela nagrado »Top cloud perfomer award« za najboljšega SAP partnerja oblačnih rešitev leta 2023. Podjetje SAP Slovenija podeljuje nagrado partnerjem, preko katerih v posameznem letu dosega najvišjo prodajo na področju oblačnih rešitev.

Matija Nendl, direktor Avtente, je ob tej izjemni priložnosti povedal: »SAP S/4HANA RISE je vrhunska rešitev, ki podjetjem omogoča načrtovanje virov in izkoriščanje potencialov na trgu, Avtento odlikuje izkušena in strokovna ekipa, ki je specializirana za kompleksne projekte tudi za največja podjetja. Z vrhunsko ekipo za podjetja razvijamo in implementiramo najboljše rešitve, kar so prepoznala tudi podjetja, ki so nam zaupala, da za njih izvedemo implementacijo in podporo ter jih tako spremljamo na poti razvoja v oblaku.«

Nominacije za nagrado so osnovane na kriterijih podjetja SAP. Lokalni SAP predstavniki izberejo zmagovalca glede na dosežene rezultate preteklega poslovnega leta. »Ta nagrada je priznanje za izjemno delo Avtente pri doseganju ciljev in izvajanja strategije podjetja SAP, pri čemer je ključna odlična podpora podjetjem, ki se odločijo za implementacijo SAP rešitev v oblaku. Vedno večji pomen je na strani svetovanja podjetjem pri izbiri najboljšega inovativnega paketa rešitev glede na njihove potrebe, ki so odvisne od panoge, velikosti in ostalih dejavnikov. Strokovno znanje in izkušnje so ključne in to je vsekakor odlika Avtente,« je povedal Marko Drev, direktor SAP Slovenija.

Podjetja po vsem svetu vedno bolj sprejemajo oblačne rešitve, ki zagotavljajo večjo prilagodljivost in usmerjenost v razvoj, še posebej v času, ko postaja delo od kjerkoli vse bolj običajno. S tem, ko zagotavljajo razširljivo, prilagodljivo in stroškovno učinkovito tehnologijo, sistemi ERP (sistemi za načrtovanje virov podjetij) v oblaku ponujajo več prednosti v primerjavi s klasičnimi sistemi. Odlikujejo jih nižji stroški, večja fleksibilnost, boljša izvedba, okrepljena varnost, večja produktivnost in večja zanesljivost.

Avtenta je SAP Zlati partner. Naziv SAP Zlati partner (SAP Gold partner) je najvišji naziv znotraj SAP partnerstva. Gre za potrditev, da Avtenta izvaja napredne projekte, da na trgu uspešno ponuja in uvaja SAP-ove rešitve ter da aktivnosti izvaja izkušena in certificirana ekipa. Kot vodilni partner za upravljanje in uvajanje SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja na slovenskem trgu je specializirana za uvajanje SAP ERP rešitev in drugih integriranih SAP sistemov, izvajanje migracij na SAP HANA platformo, rešitev SuccessFactors za razvoj kadrov in ciljno vodenje. S svojim vrhunskim znanjem in izkušnjami pomaga podjetjem, da bistveno hitreje stopijo na pot digitalizacije.

SAP Slovenija je del skupine SAP SE, ki je vodilni ponudnik poslovnih rešitev, primernih za podjetja in organizacije vseh velikosti v različnih panogah. S pomočjo njihovih rešitev podjetja poslujejo učinkoviteje in tvorijo mrežo inteligentnih podjetij s poudarkom na transparentnosti, odpornosti in trajnosti skozi celotno nabavno verigo.

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.