Info portal

Digialni pomočnik kadrovskih strokovnjakov v kadrovski službi

Objavljeno v kategoriji Članek za 46 sekund branja Avtor članka:

»V Telekomu Slovenije Success Factors uporabljamo dobrih pet let.

Z vidika zaposlenega je njegova uporaba prijazna in enostavna, pozitivno pa me je presenetila tudi izjemno enostavna administracija modula.

Success Factors je eden izmed ključnih sistemov, s katerim podpiramo več kadrovskih procesov: zaenkrat smo z njim podprli postavljanje ciljev zaposlenih, spremljanje in ocenjevanje delovne uspešnosti, načrtovanje izobraževanj, kadrovanje oziroma selekcijski postopek ter uvajanje novih sodelavcev.

Letos bomo dodali še nekaj dodatnih funkcionalnosti. Na ta način imamo ključne kadrovske informacije digitalizirane in na enem mestu, do modula in svojih kadrovskih podatkov lahko dostopajo vsi zaposleni, vodje pa dostopajo do podatkov svojega tima.

S Success Factors smo zadovoljni, saj nam omogoča dodajanje novih funkcionalnosti, med drugim smo tako dodali tudi možnost pohvale sodelavke oziroma sodelavca, kar je med zaposlenimi zelo pozitivno sprejeto.«

Lea Šmigoc, vodja tima za Razvoj in izobraževanje v Telekomu Slovenije

Preberite tudi

Kako dobro poznate vaše zaposlene, kakšne kompetence in veščine imajo?
Preberi več
Kaj razlikuje vrhunski informacijski sistem od povprečnega?
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.