Info portal

Digitalizacija mora postati del DNA podjetja

Objavljeno v kategoriji Članek za 1 minuta, 43 sekund branja Avtor članka:

Brezpapirno poslovanje je eden pomembnejših korakov na poti do popolne digitalne preobrazbe, s katerim velika in mala podjetja modernizirajo poslovanje ter tako prihranijo čas in denar. Novi pristopi in rešitve prinašajo konec podpisovanja s črnilom, papirnemu pošiljanju računov ter mučnemu iskanju papirnih dokumentov.

Nove tehnologije danes omogočajo popolno in enostavno digitalizacijo. Na voljo je napredna razpoznava teksta za vse svetovne jezike (OCR), konverzija dokumentov v različne formate, »Google« način iskanja, tesne integracije z vtičniki, digitalno podpisovanje, umetna inteligenca za avtomatizacijo postopkov ipd.

Sodobna in tehnološko najnaprednejša rešitev BusinessConnect je pripomogla k digitalizaciji dokumentov in vsebin  več kot sto različnim podjetjem in organizacijah v različnih panogah. Malim podjetjem pomaga rasti, velikim podjetjem pa postati bolj fleksibilen in učinkovit.

Rešitev BusinessConnect se lahko pohvali z implementacijami, kot so na primer rešitev za popolno elektronsko obvladovanje več kot 40 milijonov dokumentov, na katerih uporabniki izvedejo več kot 200.000 akcij dnevno, rešitev za digitalno podpisovanje več kot 20.000 dokumentov mesečno, centralna rešitev v privatnem oblaku za brezpapirno podporo več kot 15-im različnim poslovnim procesom v mednarodni holdinški organizaciji in mnoge druge rešitve.

Sodobne tehnologije in rešitve danes uporabljajo veliki poslovni sistemi in organizacije, kot so Finančna uprava Republike Slovenije, Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Adriatic Slovenica, Banka Slovenije, Skupina HSE, ELES in drugi. Ekosistem uporabnikov rešitev Marg danes šteje že več kot 20.000 uporabnikov.  

BusinessConnect je sodobna aplikacija, ki je podvržena stalnemu razvoju na osnovi najnovejših tehnologij z uporabo konceptov umetne inteligence za avtomatizacijo procesov. Tako je podprto delovanje v privatnem oblaku, od kreiranja do arhiviranja dokumentov. Uporabnikom je omogočen dostop in delo preko stacionarnih in mobilnih naprav. Poleg tega je enostavno realizirati tesne povezave z zalednimi sistemi (ERP, CRM, BI, portali ipd). BusinessConnect je tako enotna platforma za varno elektronsko hrambo in učinkovito vodenje poslovnih procesov.

 

 

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.