Info portal

Kako kreirati podatkovni model v rešitvi SAP Analytics Cloud

Objavljeno v kategoriji Članek za 52 sekund branja Avtor članka:

Velika prednost rešitve SAP Analytics Cloud (SAC) je, da jo lahko apliciramo na vse pereče poslovne zaplete in izzive, ki v na novo nastalih razmerah tarejo podjetja. O tem je bilo več napisanega v članku Zakaj je SAP Analytics Cloud menedžersko orodje prihodnosti, podjetje Avtenta pa je na spletnem seminarju uporabnost rešitve prikazala na aktualnem primeru pandemije koronavirusne bolezni COVID-19. SAC so uporabili za analizo podatkov in vizualizacijo širjenja omenjene bolezni.

Prvi teden maja pa Avtenta pripravlja nadaljevalni webinar, na katerem bo Avtentin SAP-svetovalec Enis Zornič predstavil kreiranje podatkovnega modela v rešitvi SAP Analytics Cloud. Podatkovni model je pomemben zato, ker omogoča preučevanje realne situacije z manipulacijo podatkov. To je občutno cenejše, kot če bi na primer uporabljali praktične eksperimente.

PREBERI VEČ

[članek je bil 24. 4. 2020 objavljen v časniku Finance]

Avtenta za vas pripravlja webinar oz. spletni seminar z naslovom "Kreiranje podatkovnega modela v SAP Analytics Cloud", ki bo potekal v sredo, 6. maja 2020, od 10.00 do 10.30.

Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.

Preberite tudi

Uporabniki SAP najbolj enostavno do poslovnih poročil
Preberi več
Finančni vidik potiska naprej SAP v oblaku
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.