Info portal

Kako se soočiti s posledicami koronakrize?

Objavljeno v kategoriji Članek za 3 minute, 31 sekund branja Avtor članka:

Da boste zmagovalec po koncu koronakrize, se osredotočite na pet ključnih procesov v vašem podjetju: na čim boljšo uporabniško izkušnjo vaše storitve ali produkta, na dinamično prilagajanje novonastalim razmeram, na pomen komunikacije in izmenjavo informacij med različnimi oddelki v podjetju, v središču vašega podjetja pa naj bodo ljudje, tako zaposleni kot stranke. Predvsem pa se zavedajte, da bodo uspešni poslovni modeli po krizi temeljili na analitično zbranih podatkih.

Izsledki raziskave analitske hiše Oxford Economics »Digital, Resilient, and Experience-Driven« kažejo, da bo za manjša in srednja podjetja po koronakrizi ključen izziv ohranjati čim bolj kakovostno uporabniško izkušnjo. Prav tako bo nujno agilno odzivanje na nastale razmere. Še večjo težo kot zdaj bo znotraj podjetja imela komunikacija med oddelki ter hitra izmenjava informacij z namenom okretnega in učinkovitega odziva na izzive v prihodnosti.

V središče podjetij in organizacij je treba postaviti ljudi oziroma njihova pričakovanja in potrebe, in sicer tako stranke kot zaposlene, so prepričani svetovalci analitske hiše Oxford Economics. To pomeni, da morajo poslovni procesi, organizacijske strukture in naložbe v digitalno preobrazbo podpirati izkušnjo zaposlenih in kupcev.

Za uspeh po krizi pa bo ključno, da podjetja postanejo usmerjana v analitično pridobljene podatke, saj ti lahko spremenijo vse vidike poslovanja, od dobavne verige do zadovoljstva končnih uporabnikov. 

Vaš skriti adut za spoprijemanje z izzivi: SAP S/4HANA

Sprašujete se, kako lahko vse to uvedete v vaše podjetje, kako lahko sistematično vodite in nadzorujete te procese, za katere veste, da so nujno potrebni? Družba Avtenta vam ponuja celovito in učinkovito rešitev. To je najnovejši informacijski sistem SAP S/4HANA, ki z najemnim modelom prinaša tudi majhnim in srednje velikim podjetjem vso dobro prakso in rešitve, ki jih uporabljajo velika podjetja. Malim in srednjim podjetjem je na voljo za fiksni mesečni strošek. Selitev poslovno informacijskih sistemov na najnovejšo SAP-jevo rešitev, SAP S/4HANA, je z licenčnega vidika možna do konca leta 2027.

SAP S/4HANA omogoča preboje pri poslovanju v industriji 4.0, saj korenito spreminja poslovne procese z izboljšano avtomatizacijo, ki jo podpira umetna inteligenca, avtomatizacija robotskih procesov in možnost prilagajanja strojnemu učenju. Z uvedbo rešitve bodo podjetja lahko sprejemala boljše in hitrejše odločitve na podlagi informacij, kot so dostopna analitika, pogovorni vmesnik in digitalni pomočniki, ki so na voljo kot del rešitve. Glavna prednost rešitve pa je zagotovo večja povezanost vseh delov podjetja, delovnih procesov in poslovnih funkcij, kar poveča produktivnost zaposlenih, spodbuja inovacije v podjetju in omogoča uporabo novih poslovnih modelov, ki se prilagajajo spremembam na trgu.

Prednosti najnovejše SAP ERP rešitve so nizki, fiksni, predvidljivi in pregledni stroški ob sklenitvi najemne pogodbe, 25 certificiranih SAP svetovalcev v podjetju Avtenta pa je podjetjem na voljo 24/7. Najem celovite rešitve vključuje vse, kar podjetje potrebuje na področju poslovnoinformacijskega sistema, brez začetne investicije, z uvedbo in vzdrževanjem rešitve, najemom strojne opreme in varnostnega kopiranja podatkov, saj rešitev deluje na platformi SAP HANA, ki je varno shranjena v podatkovnem centru Telekoma Slovenije. Rešitev podpira področja financ in računovodstva, kontroling, prodajo in distribucijo, nabavo, materialno poslovanje, skladišča, planiranje in izvajanje proizvodnje, upravljanje kakovosti, vzdrževanje in servis, kadre in obračun plač.

Največ koristi rešitev SAP ERP prinaša podjetjem, ki imajo več kot 50 zaposlenih, nad 5 milijonov evrov prihodkov in sledijo dolgoročnemu strateškemu cilju rasti podjetja.

Z implementacijo rešitve SAP S/4HANA se lahko vi posvetite razvoju vašega podjetja, medtem ko mi poskrbimo za brezhibno obdelavo vaših podatkov. Izkušnje pri podjetjih, ki so implementirala sistem SAP S/4HANA potrjujejo, da podjetje izboljša tako dobičkonosnost kot konkurenčnost na trgu. 

Preberite tudi

4 ključni koraki za čas po koronakrizi
Preberi več
Kako je koronavirus spremenil naše delo v digitalni prihodnosti
Kako je koronavirus spremenil naše delo v digitalni prihodnosti
Preberi več
5 razlogov, zakaj vaše podjetje potrebuje dokumentni sistem
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.