Info portal

Kakšna je moderna in uspešna slovenska občina?

Objavljeno v kategoriji Članek za 2 minuti, 51 sekund branja Avtor članka:

Uspešen župan oziroma županja, teh imamo žal samo desetino na čelu slovenskih občin, ima vizijo za svojo občino in za njen razvoj v prihodnosti. Zna prisluhniti svojim občanom in njihovim potrebam. To pa lahko doseže le, če zna svoji ekipi sodelavcev omogočiti najboljše pogoje dela. Si upate biti takšen župan ali županja?

Kaj lahko torej moderen župan ali županja naredi za svoje sodelavce v času epidemije in digitalizacije? Kako jim lahko olajša delo, kako omogoči delo od doma, kako jih razbremeni nepotrebne birokracije? Družba Avtenta ima odgovor za župan(j)e z vizijo, saj ponuja dokumentni sistem GovernmentConnect.  

Če si želite svojo občino res modernizirati in v to vključiti svoje sodelavce, odgovorite na nekaj preprostih vprašanj:

  • Ali želite svojim sodelavcem omogočiti delo na daljavo, s čimer pohitrite procese in dvignete storilnost? Spletna aplikacija, ki jo Avtenta zagotavlja v dokumentnem sistemu GovernmentConnect, omogoča delo od kjerkoli.
  • Ali želite biti okolju prijazna občina? Sistem GovernmentConnect omogoča popolno brezpapirno poslovanje, s čimer izdatno pripomoremo k ohranjanju okolja in manjšemu onesnaževanju.
  • Ali želite kot župan voditi moderno občino? Sistem GovernmentConnect vaše poslovne procese povsem digitalizira, s čimer se dvigne kakovost storitev in ugled občine.
  • Ali želite znižati stroške? Prihranki brezpapirnega poslovanja se mesečno primerjajo s plačo občinskega uslužbenca.
  • Ali želite imeti pregled nad vlogami, sledenje rokom in opozarjanjem, da se izteka čas za rešitev vloge? Poleg naštetega vam GovernmentConnect brezplačno omogoča tudi varen elektronski predal za elektronsko vročanje pošte. Storitev GovernmentConnect omogoča vključitev več organizacij v vaši občini, s čimer lahko župan oziroma pooblaščeni uslužbenec pregleduje vse opisane storitve v vseh občinskih enotah in podjetjih.

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, vam želimo pomagati pri odločitvi, zakaj izbrati družbo Avtenta kot vašega zanesljivega partnerja pri implementaciji dokumentnega sistema.

Avtenta ima namreč deset let izkušenj z uvajanjem dokumentnega sistema, zaradi česar si upamo trditi, da zelo dobro vemo, kaj naše stranke potrebujejo. Naše stranke imajo tudi to prednost, da imamo zaradi sodelovanja pri razvoju projekta Krpan, to je informacijskega sistema za ožjo državno upravo, neposredno izkušnjo glede potreb občanov in zaposlenih v javni upravi. Avtenta lahko v najkrajšem možnem času integrira GovernmentConnect z drugimi portali, kot je na primer e-vloge. Naš sistem vam tudi omogoča digitalno podpisovanje dokumentov.

Vas skrbi, koliko časa je potrebnega za implementacijo GovernmentConnect v vaši občini? Avtenta vam omogoča nov sistem že v pičlih dveh tednih. Tudi v času epidemije, ko je zaradi varnostnih ukrepov potrebna socialna distanca? Tudi! Zagotavljamo vam implementacijo orodij na daljavo, izobraževanje in uvajanje vaših sodelavcev prek video spletnih orodij. Tudi za občine, ki nimajo svojih lastnih strežnikov, imamo rešitev, saj omogočamo storitev v oblaku. Pri nas dobite ekipo izkušenih strokovnjakov, s čimer je pomoč zagotovljena dolgoročno.

Želite več informacij, da boste lahko res modernizirali vašo občinsko upravo? Z veseljem bo na vaša vprašanja odgovorila Saša Špolar (sasa.spolar@avtenta.si).

Preberite tudi

Dober dokumentni sistem danes ni več samoumeven, ampak privilegij organizacij
Preberi več
Kako je koronavirus spremenil naše delo v digitalni prihodnosti
Kako je koronavirus spremenil naše delo v digitalni prihodnosti
Preberi več
Župan Občine Braslovče stavil – in zmagal
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.