Info portal

Karkoli, povezano z dokumenti, sodi v dokumentni sistem

Objavljeno v kategoriji Članek za 39 sekund branja Avtor članka:
..."Sodobni dokumentni sistem mora biti intuitiven in preprost za uporabo. To zagotavlja angažiranost čim širšega kroga uporabnikov v podjetju. Po drugi strani mora podpirati tako rekoč vse procese, ki so kakorkoli povezani z dokumenti. Mora biti kar se da tesno integriran z zalednimi sistemi, kar v praksi pomeni popolnoma avtomatizirano prenašanje podatkov in vsebin iz enega sistema v drugega. Zagotavljati mora uporabo, ki je neodvisna od medija, prek katerega uporabnik dokumentni sistem uporablja. Vse na enem mestu, enako, hitro in preprosto..."

Intervju z direktorjem podjetja Marg, ki govori o vlogi dokumentnih sistemov v podjetjih: https://ikt.finance.si/8935444/%28Intervju%29-Grega-Bernard-Marg-Karkoli-povezano-z-dokumenti-sodi-v-dokumentni-sistem??src=ArtTop  
V podjetju Marg omogočajo kontinuiran razvoj rešitve BusinessConnect, ki jo Avtentina ekipa implementira v različna poslovna okolja.

 

Preberite tudi

Več kot 13 tisoč javnih uslužbencev bo dobilo novo digitalno pisarno
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.