Info portal

Na kaj biti pozoren pri izbiri izvajalca za informacijske rešitve?

Objavljeno v kategoriji Članek za 53 sekund branja Avtor članka:

Pri izbiri informacijskega sistema je pomembno zavedanje, da je poleg implementacije izrednega pomena tudi kakovostna podpora za celotno obdobje pogodbenega razmerja. Zakaj torej izbrati Avtento kot partnerja, ki poskrbi za poslovno-informacijski sistem?

 

  1. Avtenta nudi nedvomno najboljši poslovno-informacijski sistem, to je SAP. Naši svetovalci zagotavljajo rešitve, ki imajo dolgo tradicijo in so preverjeno zanesljive.
  2. Na slovenskem trgu imamo najbolj fleksibilne poslovne modele, saj omogočamo nakup, najem ali hibridne modele.
  3. Naši svetovalci se zavedajo, da mora biti cilj naših rešitev dvig produktivnosti podjetij in posledično vrednost podjetij.
  4. Skupaj z našim lastnikom Telekomom Slovenije lahko ponudimo storitve v varnem oblaku. Naše stranke lahko vse naše storitve najamejo kot storitev z vnaprej znanim mesečnim stroškom, zaradi česar jim ni treba predvideti sredstev za investicijo.
  5. Ponosni smo na eno najštevilčnejših ekip svetovalcev na trgu, ki ima izkušnje in načrtno vlaga v izobraževanje na področju SAP rešitev.

Preberite tudi

Zdaj je pravi čas za odločitev za dokumentni sistem
Preberi več
Kako lahko SAP pomaga ublažiti težave, ki jih imate zaradi zamud v dobavni verigi
Preberi več
Kaj razlikuje vrhunski informacijski sistem od povprečnega?
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.