Info portal

Pri digitalni transformaciji ni časa in denarja za tvegane odločitve

Objavljeno v kategoriji Članek za 1 minuta, 22 sekund branja Avtor članka:

Pri digitalni transformaciji ni časa in denarja za tvegane odločitve - z vidika investicije in kompetenc je smiselno uporabiti vodilni poslovni informacijski sistem

Poslovni informacijski sistem SAP ERP je danes odličen način za zniževanje stroškov, že jutri pa bo eden izmed temeljev vaše poslovne uspešnosti.

Vsa podjetja, ki si želijo rasti na razvitih trgih, so že pričela s transformacijo v digitalno podjetje. Pri tem razvoju iščejo rešitve, ki jih je mogoče hitro uvesti, tako da uvedba operativno čim manj obremenjuje poslovanje. Hkrati pričakujejo model financiranja naložbe v informacijski sitem, ki jim ne zmanjša plačilne sposobnosti. Na ta način prihranijo finančna sredstva za nemoteno nabavo materiala ter investicije v proizvodne zmogljivosti in ljudi, kar nujno potrebujejo ob rasti poslovanja.

Celovita storitev poenostavi in pohitri realizacijo poslovne vrednosti uvedbe novega informacijskega sistema

Poslovni informacijski sistem SAP ERP je idealna rešitev za podjetja, ki želijo izvesti digitalno transformacijo na enostaven, hiter in cenovno ugoden način.

Ni potrebe, da se poslovanje zaradi uvedbe celovitega informacijskega sistema upočasni ali da ključni uporabniki, ki predstavljajo gonilno silo v podjetju, pregorijo.

Uvedba rešitve SAP ERP lahko traja le nekaj mesecev in odpravi naložbe ter dejavnosti, povezane s pripravo infrastrukture. Interna služba za informatiko nima posebnih zadolžitev pri poteku projekta,  zato lahko vse njihove storitve, ki jih nudijo poslovanju, potekajo nemoteno. Pri uvedbi sodelujejo ključni uporabniki, ki jim ni potrebno skrbeti glede tehnologije, temveč se ukvarjajo samo s pripravo matičnih podatkov in sodelujejo pri oblikovanju poslovnih procesov.

Preberite tudi

Proizvodna podjetja lahko z rešitvijo SAP ERP veliko pridobijo
Preberi več
Finančni vidik potiska naprej SAP v oblaku
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.