Info portal

Sploh lahko vodite e-odvetniško pisarno brez najboljšega dokumentnega sistema?

Objavljeno v kategoriji Članek za 2 minuti, 34 sekund branja Avtor članka:

V kolikšni meri je digitalizirana vaša odvetniška pisarna, medtem ko je proces e-sodstva prinesel celotno elektronsko zemljiško knjigo, digitalizacijo izvršilnih in stečajnih postopkov, ko se začenjajo elektronske dražbe in se počasi dogaja tudi pravdni postopek v elektronski obliki? Imate v vaši odvetniški pisarni delovne procese urejene na način, da lahko vso vhodno in izhodno pošto pošiljate v elektronski obliki, da imate vse spise shranjene v e-arhivu, da vam na obravnave ni več treba nositi težkih spisov? Da so zgolj obravnave v sodstvu še prostor, kamor morate priti fizično?

Pravosodni sistem namreč spodbuja, da s sodišči poslujete po začrtanih smernicah e-sodstva. Temu lahko sledite le, če ste tehnološko in programsko dobro opremljeni. Čas, ki vam ostane, ker ste digitalizirali delovne procese v vaši e-odvetniški pisarni, lahko investirate v odnos z vašimi strankami ali v vaš prosti čas.

Seveda pravniki klasične šole prisegate na opombe, podčrtovanje z markerji in kupe papirja, kjer imate shranjene vse vaše zabeležke. Prehod v digitalno e-odvetniško pisarno je za marsikoga nepredstavljiv, za marsikoga težak, za mlajše odvetnike in odvetniške pripravnike pa je čisto normalno, da uporabljajo digitalna orodja. Dober dokumentni sistem odlikuje, da se ga z veseljem naučijo uporabljati tudi starejši odvetniki, ki se zavedajo, da se celo življenje učimo in prilagajamo. Korona je preobrazbo v e-odvetniške pisarne pospešila s svetlobno hitrostjo. Želite tudi vi izkoristiti te prednosti digitalnega in brezpapirnega poslovanja?

Ključne lastnosti dokumentnega sistema JusticeConnect za odvetniške pisarne omogoča:

  1. Enostavno dostopnost do elektronske oblike vseh dokumentov prek aplikacije, ki vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli. Uporaba je enostavna in prijazna tako za digitalno navdušene odvetniške pripravnike kot za izkušene starejše odvetnike.
  2. Odličen dokumentarno-arhivski sistem, ki omogoča iskanje dokumentov po najrazličnejših kriterijih. Kjerkoli in kadarkoli lahko najdete spis iz vašega arhiva po zgolj ključnih besedah.
  3. Opomnike z vsemi roki - zato nikoli ne boste nobenega roka zamudili ali spregledali, prav tako pa dokumentni sistem vsebuje revizijsko sled, ki prikazuje vse spremembe na spisih! Na enem mestu imate zbrano, kako se je dokument spreminjal ter kdo je kaj v njega dodajal.
  4. Celotno podporo pisarniškemu poslovanju ter vso vhodno in izhodno pošto v elektronski obliki.
  5. Poslovanje odvetniške pisarne brez porabe papirja, kar je okolju prijazno poslovanje, pa še strošek papirja izgine.

Vam lahko pošljemo natančno predstavitev modulov, prilagojenih posebej za delo e-odvetniških pisarn? Pišite nam na naslov alja.vozel@avtenta.si in potrudili se bomo, da najdemo najbolj optimalno rešitev za poslovanje vaše e-odvetniške pisarne. Najboljše odvetniške pisarne prisegajo na JusticeConnect. Dovolite, da navdušimo tudi vas!

Preberite tudi

Digitalizacija tudi od občin zahteva agilno vodenje procesov
Preberi več
Tri ključna vprašanja, kako vam lahko kadrovski modul pomaga pri vodenju
Preberi več
Kako hitro je možno priti do dokumentnega sistema?
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.