Info portal

Večamo produktivnost: BusinessConnect združujemo z vašimi orodji

Objavljeno v kategoriji Članek za 1 minuta, 1 sekundo branja Avtor članka:

Ste vedeli, da lahko vso moč dokumentne rešitve BusinessConnect izkoristite, ne da bi sploh zapustili svoje primarne poslovne aplikacije?

Brezpapirno poslovanje podjetju prihrani čas in denar, integracije z zalednimi sistemi pa lahko še dodatno povečajo produktivnost v vašem podjetju. Integracije z vašimi zalednimi sistemi vam namreč omogočajo, da lahko vso moč dokumentne rešitve BusinessConnect izkoristite, ne da bi sploh zapustili svoje primarne poslovne aplikacije.

V Avtenti zato stalno uvajamo nove možnosti za integracije z različnimi sistemi. Za elektronsko izmenjavo dokumentov smo povezani z: SAP, Microsoft Navision, Maximo, Špica, AJPES, GIS, PISO, Vep.si, bizBox, UJPnet, in mnogimi drugimi.

BusinessConnect se brez težav združuje z orodji, ki jih v podjetju uporabljate za upravljanje vsakodnevnih poslovnih procesov. Z enim samim klikom lahko iščete in obdelujete dokumente in s tem v trenutku povečate produktivnost v vašem podjetju.

Bi se radi dodatno prepričali, kako vse lahko BusinessConnect koristi vašemu poslovanju?

Naša svetovalca za e-poslovne rešitve in digitalno poslovanje sta vam na voljo.

Lahko jima pišete na:

sasa.spolar@avtenta.si

ali

igor.stojcevic@avtenta.si

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.