Info portal

Vprašanje za direktorje financ in direktorje informatike

Objavljeno v kategoriji Članek za 1 minuta, 14 sekund branja Avtor članka:

Vprašanje za ključne odločevalce v podjetju, ki skrbijo za finance in informatiko: Ali ste že kdaj dali na »tehtnico« vse stroške in aktivnosti, ki so povezani z vzpostavitvijo, delovanjem in uporabo poslovno-informacijskega sistema, ki teče na vaših strežnikih in v vaših prostorih?

Avtentini svetovalci podjetjem, ki že uporabljate sistem SAP, predlagamo izdelavo analize, ki vam bo dala natančne odgovore na naslednja ključna vprašanja:

 

  1. Po temeljitem pregledu glavnih procesov v podjetju, ki jih podpira sistem SAP, odgovorimo na ključno vprašanje, kje in kako lahko izboljšate učinkovitost podjetja z uvedbo SAP S/4HANA.
  2. Predlagamo vam nabor standardnih procesov v SAP S/4HANA, ki bo podprl glavne procese v podjetju, obenem pa vam pri vsakem procesu damo priporočilo, kakšne koristi vam lahko prinese standardni proces.
  3. Za vaše podjetje naredimo simulacijo vpliva stroške oziroma vpliva na licence ob prehodu na SAP S/4HANA.
  4. Za vodstvo podjetja izdelamo eksaktno priporočilo, kaj se vašemu podjetju bolj splača pri prehodu v SAP S/4HANA: ali brownfield ali greenfield investicija.
  5. Izdelamo natančno napoved, koliko pri različnih opcijah znašajo stroški za informatiko vašega podjetja v prihodnjih petih letih.

 

Potrebujete pogovor na zgoraj opisana vprašanje pri vpeljavi SAP S/4HANA? Za vas je na voljo Igor Kavčič: igor.kavcic@avtenta.si.

Preberite tudi

Kako lahko SAP pomaga ublažiti težave, ki jih imate zaradi zamud v dobavni verigi
Preberi več
Kdaj sistem SAP prinaša koristi podjetju?
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.