Info portal

Z rešitvijo SAP S/4HANA do prebojev pri poslovanju v industriji 4.0

Objavljeno v kategoriji Članek za 1 minuta, 8 sekund branja Avtor članka:
SAP S4/HANA

Podjetja, izkoristite idealno časovno okno za razmislek o poslovanju v prihodnje

Podjetja, ki do danes še niste uporabniki različice SAP S/4HANA in boste zato rešitev vpeljala popolnoma na novo,  dodobra izkoristite dano priložnost, jo obrnite sebi v prid ter posodobite in optimizirajte poslovne procese in informacijski sistem. Priložnost je idealna za vsa podjetja, saj smo v danih razmerah, po zelo napornem obdobju poslovanja, znova globoko zadihali, a z vedenjem, da se negotovi prihodnosti ni mogoče izogniti. Organizacije v večini sledijo strateškim in poslovnim ciljem, ki pa so se v danih razmerah zagotovo vsaj delno, če že ne v celoti, spremenili.

»Avtentini SAP-strokovnjaki svojim strankam priporočamo, da se pri uvedbi rešitve SAP S/4HANA posvetijo predvsem delovanju podjetja v prihodnosti – naj razmislijo, kakšne delovne procese si želijo in kakšne poslovne koristi si želijo doseči z uvedbo rešitve. Ko si bodo podjetja odgovorila na glavna vprašanja, ki se bodo zrcalila v poslovanju v prihodnosti, in določila cilje, bo uvedba rešitve SAP S/4HANA kar naenkrat postala zelo enostavna,« je dodal Kavčič.

Kako pravzaprav začeti uvedbo SAP S/4HANA v podjetje?

Več v članku, ki je objavljen na IKT informatorju Finance: https://ikt.finance.si/8963293/Z-resitvijo-SAP-S-4HANA-do-prebojev-pri-poslovanju-v-industriji-40

Preberite tudi

Livarna Titan z rešitvami SAP optimizira proizvodnjo in znižuje stroške
Preberi več
Zakaj je SAP Analytics Cloud menedžersko orodje prihodnosti
Preberi več
Sistemi ERP- Starega stran, po novega v oblak
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.