Info portal

Zakaj je SAP Analytics Cloud menedžersko orodje prihodnosti

Objavljeno v kategoriji Članek za 51 sekund branja Avtor članka:

Kaj je pravzaprav rešitev SAP Analytics Cloud?

Orodje deluje kot oblačna storitev, ki uporabniku poenostavi pripravo in prikaz podatkov za odločanje s pomočjo vnaprej pripravljenih poročil, nadzornih plošč in ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI).

Ena največjih dodanih vrednosti rešitve je prijazna in enostavna uporaba, saj lahko uporabniki sami ustvarjajo poročila, spremljajo KPI, filtrirajo podatke, izvajajo medletne primerjave in spremljajo ter sledijo podatkom po obdobjih. 

Še ena izmed prednosti rešitve SAP Analytics Cloud je uporaba v različnih oddelkih podjetja, na primer v financah, prodaji, kadrovanju, proizvodnji ter na drugih področjih, kjer se želijo spremljati rezultati ter prave in strateške odločitve.

PREBERI VEČ

[članek je bil 10. 4. 2020 objavljen v časniku Finance]

Avtenta za vas pripravlja webinar oz. spletni seminar z naslovom Analiza podatkov in vizualizacija širjenja COVID-19 v SAP Analytics Cloud, ki bo potekal v sredo, 22. aprila 2020, od 10.00 do 10.30. 

Več o dogodku si lahko pogledate tukaj.

Preberite tudi

Uporabniki SAP najbolj enostavno do poslovnih poročil
Preberi več
Proizvodna podjetja lahko z rešitvijo SAP ERP veliko pridobijo
Preberi več
Za SAP ne potrebujete milijona (evrov)!
Preberi več
X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.