Katarina Kač Tajnik Narodne in univerzitetne knjižnice

»Uvedba dokumentnega sistema GovernmentConnect je močno prispevala k preusmeritvi Narodne in univerzitetne knjižnice v elektronsko poslovanje. Procesi so pregledni in transparentni, dokumentacija pa dostopna in varno hranjena. Naše izkušnje z Avtentinimi storitvami so dobre, lahko bi rekli, da so izvrstne. V dveh letih uporabe smo že dodobra izkusili dokumentni sistem GovrenmentConnect, ki se je izkazal za sodobno in fleksibilno rešitev pri elektronskem poslovanju. Sistem je dostopen, pregleden in logičen. Pokriva široko področje obravnave različnih dokumentov in procesov v organizaciji ter je dobro povezljiv z drugimi sistemi.

Pri ekipi Avtente cenimo odlično sodelovanje, njihovo strokovnost in odzivnost. Zelo smo zadovoljni s pripravljenostjo ekipe za razširitev obstoječih rešitev in njihovo prilagoditev specifičnim procesom v naši ustanovi. Avtentine storitve izpolnjujejo naše zahteve, zato nameravamo v prihodnje naš dokumentni sistem razširiti še z dodatnimi moduli.«

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.