Sašo Savič Telekom Slovenije d.d.

Z Avtentino SAP ekipo sodelujemo že več let, naše zaupanje pa so pridobili s profesionalnim načinom dela, ki je ekvivalenten standardom največjih v svetu. Strokovnost in razpoložljivost predstavljata bistveni vidik njihovega poslovanja, kljub temu pa so pogodbeni stroški sprejemljivi in vnaprej definirani.

Avtentina strategija se razlikuje predvsem po tem, da ne tržijo, temveč so osredotočeni na naročnika. Njihovi procesi slonijo na dobrih praksah ITIL-a, opravljeno delo je transparentno in dobro dokumentirano. Prav dokumentacija in dober pregled nad opravljenim delom sta nam bila v veliko pomoč pri pripravi pogodb o nivoju storitev, ki so jasno opredeljene in razumljive vsem uporabnikom, Avtenta pa jih periodično dokazuje z vnaprej definiranimi poročili.

Ker je Telekom Slovenije veliko podjetje, ki mora nenehno slediti spremembam na trgu, je za nas ključnega pomena, da imamo za svojega partnerja zanesljivo SAP ekipo, ki nam pomaga pri nenehnih izboljšavah in dodatnem razvoju. Z njihovo pomočjo smo tako v zadnjem času implementirali tudi pionirski projekt v regijskem prostoru SAP HANA ter rešitev za ciljno vodenje in spremljanje uspešnosti SAP SucessFactors.

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.