Uroš Čop partner in direktor v odvetniški pisarni Senica

»Odvetniška pisarna Senica deluje po najvišjih profesionalnih standardih ter strankam nudi vrhunsko podporo na vseh področjih prava. Enako zahtevamo tudi od naših poslovnih partnerjev. Optimalni delovni procesi in varnost so ključnega pomena za moderno odvetniško pisarno.

Odvetniška pisarna Senica sodeluje z Avtento več let, na osnovi česar lahko potrdimo, da so vrhunski in zanesljivi strokovnjaki.

Izkušnje z Avtento so odlične, saj gre za partnerja, ki nam je stal ob strani ves čas skupnega razvoja IT rešitve, s katero smo dodatno optimizirali naše delovne procese in povečali varnost naših podatkov. Avtentin profesionalni odnos se ni spremenil niti po implementaciji, saj se vedno lahko zanesemo na podporo in pomoč Avtentine ekipe. Avtentnina ekipa je izredno kooperativna, odzivna in strokovna. Njihova pripravljenost sodelovati z nami kot partnerjem in skupaj ustvariti najboljše IT orodje za odvetnike na trgu je lastnost, ki jo zelo cenimo.

Po temeljitem pregledu trga ponudnikov IT rešitev za odvetnike smo ugotovili, da zgolj Avtentin produkt JusticeConnect zadovoljuje naše standarde. Dodatno je k naši odločitvi pripomoglo dejstvo, da je bila Avtenta pripravljena prilagoditi svoj produkt in na podlagi naših predlogov, ki temeljijo na več kot 36-letnih izkušnjah, ustvariti najboljše IT orodje za odvetnike na trgu.

Odvetniška pisarna Senica je pionir na področju digitalizacije odvetniškega dela, saj smo s tem začeli že več kot pred dvajsetimi leti. Zavedamo se, da odvetniške pisarne niso imune na hiter napredek, ki je že spremenil druge panoge. Sodelovanje z Avtento na razvoju novega produkta za odvetnike in implementacijo le-tega v naše okolje je bistveno olajšalo naše delo, saj je še dodatno optimiziralo naše delovne procese in ga naredilo še bolj varnega, kar je ključnega pomena v današnjem času.

Avtentin produkt JusticeConnect je skupaj z nami prilagojen za odvetniške pisarne, tako da ga z veseljem priporočam tistim odvetniškim pisarnam, ki jim je pomembna varnost, digitalizacija in optimizacija delovnih procesov.«

X

Ne zamudite naših novic

Sporočila pošiljamo enkrat mesečno, nanašajo pa se na nove zapise, priročnike, dogodke in druge koristne vsebine s področja dokumentnih sistemov in SAP rešitev.