SAP HANA

S SAP HANA stopite v svet inovacij.

Hitra obdelava podatkov
Prediktivna analitika
Tekstovna analiza
Ponovno osmislite poslovanje in povečajte svojo agilnost s SAP HANA

SAP HANA je uporabniku prijazen in popolnoma prenovljen poslovni paket, zgrajen za izkoriščanje najsodobnejše podatkovne tehnologije. Z njo ni več treba pripravljati, združevati in obdelovati podatkov iz različnih podatkovnih baz, samo zato, da bi dobili vpogled v delovanje podjetja. Vse to počne namesto vas in to v realnem času, zato da lahko sami krmarite podjetje.

Zakaj SAP HANA?

Izkoristite ves potencial podjetja
Uspeh podjetja je odvisen od sposobnosti hitrega reagiranja in prilagajanja na zahteve kupcev. SAP HANA na podlagi analiz napoveduje vedenje kupcev in uspeh produktov v realnem času.

Enoten pogled nad poslovanjem
SAP HANA se poveže z vašimi obstoječimi sistemi in za vas upravljanja finance, prodajo, nabavo, logistiko, razvoj izdelkov, proizvodnjo z namenom reševanja vaših specifičnih izzivov v industriji.

Načrtovanje, poročanje in analiza v realnem času
Edinstven pristop k poslovanju omogoča, da vedno delate le z enim natančnim virom informacij in planirate, načrtujete in sprejemate odločitve v realnem času.

SAP HANA

S SAP HANA lahko spreminjajoče zahteve kupcev in dobaviteljev končno izkoristite v svojo prid in se nanje pravočasno odzivate.

Z odločitvijo za SAP HANA pridobim

Transparenten prehod od točke, kjer ste danes, do točke, kjer bi morali biti

Poskrbeli bomo, da boste vselej na tekočem z razvojem projekta, s koraki, po katerih bo implementacija potekala, pojasnili vam bomo tehnične zahteve ter vam pomagali razumeti, kako bo rešitev vplivala na vaše poslovanje

Popoln izkoristek SAP HANA platforme

Dolgoletne izkušnje s področja implementacije SAP sistemov nam omogočajo, da se povsem posvetimo razumevanju vašega poslovanja in vzpostavimo najboljšo rešitev.

Podpora in pomoč uporabnikom

Hitra in učinkovita pomoč in podpora uporabnikom 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Izobraževanje

Izobraževanje ključnih in končnih uporabnikov rešitve.

S

Preberite si, kaj pravijo naši SAP strokovnjaki

Uporabniki SAP najbolj enostavno do poslovnih poročil
Preberi več
Proizvodna podjetja lahko z rešitvijo SAP ERP veliko pridobijo
Preberi več
Pri digitalni transformaciji ni časa in denarja za tvegane odločitve
Preberi več

Bi se radi z rešitvijo SAP HANA bolje spoznali? Dogovorite se za brezplačen posvet in predstavitev z našimi svetovalci.

Pošljite povpraševanje

Kontaktirajte nas

Igor Kavčič Vodja prodaje SAP rešitev
T +386 1 5836 957 M +386 41 695 260 igor.kavcic@avtenta.si

Na Avtenti bomo zgoraj navedene kontaktne podatke uporabili za namen, ki ste ga izrazili v sporočilu kontaktnega obrazca – za odgovor na vaše vprašanje. Vaše kontaktne podatke bomo vodili do izpolnitve tega namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov. Dodatne informacije v zvezi z obdelavo in varovanjem osebnih podatkov ter uveljavljanjem svojih pravic najdete v našem pravnem obvestilu.